Amazing Thailand: Hotel met een Hitlerkamer

We zeggen en schrijven het vaak: Thailand heeft voor iedereen wel iets te bieden. Maar soms zijn wij ook verbaasd. Wat dacht je van een hotel met een Hitlerkamer?

Berichten over dit vreemde hotel in Nonthaburi (een half uurtje rijden van Bangkok) gaan viraal over de sociale media. De naam van het hotel is Love Villa Hotel. Een love hotel.


Dit soort hotels zijn er talrijk in Thailand, daar is niks vreemds aan. Als je met het hele gezin (vader, moeder en twee kinderen) op 16 vierkante meter leeft, dan wil je ook wel eens enige privacy.

Het vreemde is dan ook niet het hotel zelf, maar de wijze waarop de 40 kamers zijn ingericht. Zo heb je een communistische kamer, een kamer vol met wapens aan de muur.  Verder een Japan room, een Matrix room en een Loveboat room.

Hitlerkamer

Die communistische kamer, daar klopt het een-en-ander niet aan. Zo zie naast de hamer en sikkel ook een swastika. Er is een afbeelding van de Hitler. Zo heb je dus ineens een Hitlerkamer.

Voor ons schokkend, want wij weten wat er in de Tweede Wereldoorlog is gebeurd. De Thai vaak niet. Zo is er een hele tijd ook Nazi-Chic geweest. Of t-shirts met swastika’s.

Die gevoeligheid bij de westerse toeristen hebben de Thai nog steeds niet door gezien dit hotel.

Foto’s

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.