fbpx
amazing thai taste festivalEten en drinken Uitgelicht 

Amazing Thai Taste festival: culinair genieten in Bangkok

Ben je dit weekend in Bangkok? En wil je genieten van al het lekkers dat de Thaise keuken rijk is? Ga dan gerechten proeven op het Amazing Thai Taste Festival bij Siam Square.

Eigenlijk behoeft de Thaise keuken geen introductie meer. Gerechten als Pad Thai, Tom Yam en mango met kleefrijst zijn wereldberoemd. Toch is er nog veel meer lekkers te krijgen.

Het mooie is dat je dat dit weekend allemaal kunt proeven op het Amazing Thai Taste festival in Bangkok. Zo vind je er lokale gerechten uit 5 verschillende regio’s in Thailand, plus streetfood uit Bangkok.

Veel eetkraampjes

In totaal zijn er maar liefst 134 eetkraampjes, verdeeld over 8 verschillende zones. Verder worden er workshops gegeven door chefkoks en zijn er muzikale optredens.

Het Amazing Thai Taste festival is de ideale manier om kennis te maken met de uitgebreide Thaise keuken. Zo zul je ervaren dat lang niet alle gerechten pittig zijn en dat er behoorlijk wat diversiteit is tussen bijvoorbeeld het noorden en het zuiden.

Zoals gezegd vindt het plaats bij Siam Square in Bangkok. Dat is heel gemakkelijk te bereiken met de BTS Skytrain door uit te stappen bij station Siam. Het begint om 12 uur ’s middags en duurt tot 20.00 uur. De toegang is gratis, maar voor de gerechten dien je natuurlijk wel te betalen.

Lees ook

%d bloggers liken dit: