fbpx
AirBNB in ThailandAchtergrond Uitgelicht 

AirBNB in Thailand: wat moet je weten?

AirBNB een fenomeen dat al een aardige opmars heeft gemaakt en zo ook in Azië. Wil je nu op sommige locaties voor wat meer luxe gaan, dan is AirBNB in Thailand een heel goed idee.

Hieronder vind je een aantal goede tips om de perfecte locaties te vinden.

Een goede host of een superhost?

Een host van een AirBNB in Thailand kan een hele goede rating krijgen. Deze rating is bijvoorbeeld gebaseerd op de hulp die de host heeft gegeven of hoe snel hij/zij heeft gereageerd.

Het belangrijkste van allemaal is om erachter te komen of de host in de buurt van jouw verblijf is. Dit helpt namelijk erg goed bij bijvoorbeeld het inchecken, problemen in het verblijf of tips voor de omgeving.

AirBNB in ThailandDe manier om hierachter te komen is door simpelweg een e-mail te sturen. Mocht je nu een superhost aan de haak hebben geslagen, dan heb je binnen no-time antwoord.

Locatie is key

De locatie kan je vakantie maken of breken. Daarom is het belangrijk om van tevoren te bekijken welk gebied je wilt zitten. Dit kan aan een bepaald strand zijn of aan de hoofdstraat van een plaats waar je wilt verblijven.

Een locatie kan daarnaast ook in kosten besparen als je bijvoorbeeld dichtbij het centrum zit betekent dit dat je gemakkelijk uit eten kunt en geen tuktuk hoeft te nemen.

Luxe en comfort

Een Airbnb kan werkelijk in al je gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan een villa of een appartement met een eigen keuken waar je jouw eigen eten kunt klaar maken.

Het ligt hierbij net aan de wensen die je hebt en die kunnen verschillen met de lengte van je vakantie. Daarnaast is een AirBNB ook erg prettig mocht je met kinderen reizen omdat een eigen keuken je de vrijheid geeft om te eten wat naar wens is.

AirBNB in Thailand kan dus zeker een goede toevoeging zijn aan je vakantie, zorg ervoor dat de omstandigheden goed zijn. Dan kan je verblijf je vakantie zeker alleen maar beter maken.

Lees ook

%d bloggers liken dit: