fbpx
accommodatie in thailandOntdek Thailand 

Accommodatie in Thailand: wat kies jij?

Thailand is een vakantieland bij uitstek. Altijd mooi weer, lekker eten en vriendelijke mensen. In wat voor accommodatie in Thailand verblijf jij als je er bent?

Het mooie van Thailand is dat het een land is voor de toerist met welk budget dan ook. Of je nu een backpacker bent die voor een paar euro per nacht een slaapplek wil, of dat je juist in alle luxe wilt overnachten. Het kan allemaal.

Een accommodatie in Thailand vinden is dan ook niet moeilijk. Natuurlijk kun je via populaire websites als Booking.com eenvoudig een hotel vinden in verschillende prijsklassen.

Luxe resort of simpel hutje

Of dat nu een superluxe resort is of een simpel hutje op het strand, binnen een paar klikken heb je een hele rits met accommodaties.

Een steeds populairder wordend fenomeen voor het vinden van een accommodatie in Thailand, is AirBNB. In Bangkok bijvoorbeeld, waar ontzettend veel appartementen te huur staan voor een paar dagen.

accommodatie in thailandMaar ook elders in het land. Ben je helemaal fan van homestay? Ook dan kun je eens op AirBNB kijken, aangezien veel mensen een slaapkamer over hebben en het maar wat leuk vinden om gasten over de vloer te krijgen.

Op deze manier ervaar jij hoe het is om bij locals te verblijven en geef je een andere draai aan overnachten in Thailand.

Waar kies jij voor?

Ik ben dan ook erg benieuwd waar jouw voorkeur naar uitgaat wat betreft accommodatie in Thailand. Een eenvoudig hostel of guesthouse voor een tientje per nacht of kies jij voor een luxe resort? Of misschien wel een homestay?

Laat jouw reactie hieronder achter!

Lees ook

%d bloggers liken dit: