fbpx
aanrijding met een olifantNieuws Verkeer en vervoer 

Aanrijding met een olifant: zes doden en vier gewonden

aanrijding met een olifantOpnieuw een verkeersdrama in Thailand. In de provincie Rayong zijn vanmorgen zespersonen om het leven gekomen na een aanrijding met een olifant. Vier anderen raakten gewond.

Het ongeluk vond rond 5.20 uur plaats op de 344 snelweg van Bang Bung naar Klaeng. Volgens de politie raakte een Mitsubishi Pajero een olifant die samen met twee kalveren de weg wilde oversteken. De beesten kwamen vanuit de bossen en wilden blijkbaar via de weg naar de andere kant.

Aanrijding met een olifant levert verkeersdrama op

Het voertuig kwam na de aanrijding met een olifant terecht in de greppel. Twee personen kwamen hierbij om het leven, twee anderen raakten gewond. De olifant raakte eveneens gewond en brak een been. Na het ongeluk parkeerden de politie en voorbijgangers hun voertuigen om de slachtoffers te helpen.

Een vrachtwagenchauffeur lette niet op en ramde met zijn truck de achterkant van een geparkeerde auto. Hierbij kwam opnieuw iemand om het leven. Het ziekenhuis in Rayong bevestigde later dat er deze ochtend in totaal zes mensen bij dit verkeersdrama om het leven zijn gekomen. Vier anderen raakten dus gewond.

De gewonde olifant werd na de aanrijding in een vrachtwagen meegenomen en  behandeld aan zijn verwondingen, maar overleed dus later.

Lees ook

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: