fbpx
aangename temperaturen in thailandUitgelicht Weer in Thailand 

Aangename temperaturen in Thailand deze week

Op dit moment in Thailand? Dan heb je het waarschijnlijk al wel gevoeld! De aangename temperaturen in Thailand maken het zeer goed uit te houden momenteel.

Ineens was het daar! Een hogedrukgebied afkomstig uit China zorgde maandag voor koelere lucht. En dat was goed te merken. De temperatuur daalde met een paar graden. Met als gevolg een minder hoge luchtvochtigheid.

In Bangkok daalt het kwik ’s nachts tot zo’n 20 graden. Voor ons Nederlanders en Belgen is dat nog steeds ‘warm’, maar als je nagaat dat de temperatuur normaal gesproken niet onder de 26/27 graden komt, dan is het best frisjes in de ochtend.

Overdag heerlijk aangenaam

En ook overdag is het heerlijk toeven. Je kunt eindelijk uren buiten rondlopen zonder zweetdruppels op je voorhoofd en in je hals te voelen. En dat is nog maar in Bangkok. In het noorden en noordoosten koelt het ’s nachts nog meer af, soms tot maar 14 graden. Reken maar dat je dus ’s avonds en ’s morgens vroeg een trui/jas nodig hebt!

Het is de verwachting dat de aangename temperaturen in Thailand zeker tot in het weekend aanhouden. En aangezien we nu in het ‘koele’ seizoen zitten, is de kans aanzienlijk dat er nog meer van deze periodes aan zitten te komen. Genieten dus!

Lees ook

%d bloggers liken dit: