360 graden video van Thailand

Het is een mooie uitvinding Een video waarin je niet alleen kunt kijken waar de film naar toe beweegt, maar ook rondom. Hier is een mooie voorbeeld van een 360 graden video van Thailand.

360 graden video is een nieuwe technologie die de mogelijkheid biedt om op een hele nieuwe manier video’s te beleven. De film wordt min of meer interactief en de gebruiker krijgt het idee alsof hij de camera in eigen handen heeft.


Je kunt de wereld bekijken vanuit elk perspectief! Je kunt deze 360 graden video van Thailand zien op je desktop, maar kijk ‘m ook eens op je mobiel. Of, als die hebt, in een 3D bril.

Magisch

In de onderstaande video van de ANWB krijg je een aardig overzicht van alle belangrijke toeristische attracties die Thailand rijk is, maar dat vinden we deze keer niet zo belangrijk. Ga met je vinger of muis eens over het scherm en zie dan eens wat er gebeurd! Magisch!

Je kunt alle kanten op kijken. Zo heb je in een keer een veel beter beeld van Wat Pho, Wat Arun of het Koninlijk Paleis. En zo kun je een video meerdere keren bekijken en iets nieuws ontdekken. En van te voren al ontdekken of je dit ook in de werkelijkheid wil zien, of toch deze toeristische trekpleister gaat overslaan.

Je kunt deze 360 graden video van Thailand alleen in Chrome of via de Youtube App bekijken.

Post Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.