fbpx
342 Bar in BangkokBangkok Eten en drinken Uitgelicht 

342 Bar in Bangkok: koninklijk uitzicht gegarandeerd

Misschien niet zo bekend als Scirocco of Above Eleven. Maar 342 Bar in Bangkok biedt wel een fantastisch uitzicht over de Chao Phraya rivier. En meer!

Het staat op de lijst van bijna elke toerist die Bangkok aandoet. Een drankje doen op een van de vele rooftop barren. En dat zijn er nogal wat. Aangezien je maar een paar dagen hebt, wil je er dus het meeste uithalen. Kies je dan voor exclusief? Of voor uitzicht over de vele hoge gebouwen?

Sprookjesachtig uitzicht

Of ga je voor iets knusser met een sprookjesachtig uitzicht? In het geval van de laatste, kun je naar 342 Bar in Bangkok gaan.

Een bericht gedeeld door Noom 📷 (@peenoom) op

Deze rooftop bar bevindt zich op de vijfde verdieping van het Baan Wanglan Hotel. Niet bepaald hoog dus. Het is niet zo bekend als al die andere plekken die je regelmatig op internet tegenkomt. En dat is misschien maar goed ook…

Hier komen namelijk ook veel locals ’s avonds van een drankje en hapje genieten. Om nog maar te zwijgen over het schitterende uitzicht dat je hebt over de Chao Phraya rivier. Met als hoogtepunt het prachtig verlichte koninklijk paleis!

Het hotel bevindt zich aan dezelfde kant van de rivier als Wat Arun en is dus prima te combineren met een bezoek overdag aan deze tempels en het paleis.

Tussen 18.00 uur en 22.00 uur geldt er bovendien een speciale actie: buy 2 get 1 free. Ofwel: koop 2 drankjes en je krijgt de 3de gratis.

Baan Wanglan Hotel ligt naast de drukke Wang Lan markt. Deze kun je dus ook meepakken als je later in de middag van een cocktailtje wilt genieten.

Hoe kom je er?

Ga met de BTS Skytrain naar Saphan Taksin. Pak vanaf daar de boot met de oranje vlag en stap uit bij de Wang Lang Pier. Een taxi overdag of ’s avonds laat is eveneens een optie, maar tijdens de avondspits kun je toch echt beter de boot nemen.

มุมชิวๆบน342บาร์ วังหลัง

Een bericht gedeeld door Vut Sirivitpakdeekul (@thanapol_1412) op

Lees ook

%d bloggers liken dit: