fbpx
188 Silom Road Suriyawongse, Bangrak Bangkok Tel. 02-238-1991 Openingstijdens: 24 uur per dag geopend http://25degreesrestaurant.com/bangkok/Eten en drinken Uitgelicht 

25 Degrees Restaurant: dag en nacht burgers happen

Midden in de nacht een burger in Bangkok vinden is niet moeilijk dankzij McDonald’s of Burger King. Wil je een luxe burger, dan kun je 24 uur per dag terecht in het 25 Degrees Restaurant op Silom.

In 2013 schreef ik al eens kort over dit restaurant, dat in het Pullman G Hotel aan Silom Road zit. Er zelf gegeten had ik toen nog niet.

Maar ook het 25 Degrees Restaurant kan ik schrappen van mijn lijstje. Of is het voor herhaling vatbaar?

Het 25 Degrees Restaurant

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: voor herhaling vatbaar is het zeker. Het restaurant heeft niet voor niet de reputatie als een van de beste ‘burgertenten’ van Bangkok. Dat klinkt minderwaardig, maar dat is het zeker niet. Oké, goedkoop is het ook niet, maar je krijgt er wel wat voor terug.

25 degrees restaurant
De Black Force Burger

Het restaurant is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Als je na een avondje stappen in de bruisende wijk Silom nog trek hebt, dan kun je er dus op ieder uur van de dag terecht. Het 25 Degrees Restaurant komt regelmatig met een special: tijdens de maanden juni en juli is dat de Black Force Burger. Een burger van wagyu-beef met onder meer een gebakken ei, Canadese bacon, geroosterde tomaatjes en wasabisaus.

Dat klinkt niet alleen als een flinke hap, maar dat is het ook. Behalve de burger krijg je voor de 450 baht ++ ook frietjes en frisdrank naar keuze. Behalve burgers kun je in het 25 Degrees Restaurant ook andere Amerikaans georiënteerde gerechten krijgen. Mijn tafelgenoot kiest voor pittige kippenpootjes en spareribs. Ook hier proef ik uiteraard van en ook hier is niets mis mee.

188 Silom Road Suriyawongse, Bangrak Bangkok Tel. 02-238-1991 Openingstijdens: 24 uur per dag geopend http://25degreesrestaurant.com/bangkok/
Ook de desserts zijn erg goed.

Een vette hap voor het slapen gaan als je gedronken hebt schijnt te helpen. Daarom is het ideaal dat je op ieder uur van de dag bij dit restaurant terecht kunt. Goedkoop is het zoals gezegd niet, maar een mindere kater de dag later is je toch ook heel wat waard?

188 Silom Road
Suriyawongse, Bangrak Bangkok
Tel. 02-238-1991
Openingstijden: 24 uur per dag geopend
http://25degreesrestaurant.com/bangkok/
https://www.facebook.com/25DegreesBangkok

Lees ook