12 dingen die je niet moet doen in Thailand (video)

Wat zijn 12 dingen die je niet moet doen in Thailand? Je ziet het in deze handige video met praktische tips. Neem er dus van tevoren kennis van, zodat je goed voorbereid op reis gaat.

Er zijn van die dingen die voor ons heel vanzelfsprekend zijn. Maar voor Thai juist niet. In deze lijst van 12 dingen die je niet moet doen in Thailand zie je waar toeristen vaak de fout mee ingaan.Voeten en hoofd

Wist je bijvoorbeeld dat het heel erg onbeleefd is om je voeten te gebruiken om deuren te openen of ermee naar mensen te wijzen? De voeten zijn namelijk het laagste deel van het lichaam en dus niet schoon.

Ook vinden Thai het niet prettig als je hun hoofd aanraakt. Je raadt het al: dit is juist het hoogste deel van het lichaam. Het zijn allemaal van die kleine dingetjes waar je als Nederlander of Belg niet bij stilstaat…

In deze video met 12 dingen die je niet moet doen in Thailand wordt aan de hand van de belangrijkste zaken uitgelegd waar je simpelweg rekening mee moet houden.

Als je nog nooit in Thailand bent geweest en op het punt van vertrek staat, dan is het zeker aan te raden om deze video te bekijken.
Share This Post

Post Comment